De unde a luat Ileana Ciuculete boala care a ucis-o. A murit de ciroză

Una dintre cele mai șocante momente din showbiz-ul românesc a fost moartea Ilenei Ciuculete. Prematur și destul de subit, decesul artistei a venit ca un trăsnet pentru toți cei care au admirat-o. Cântăreața a fost răpusă de o boală cumplită, care a evoluat galopant.

Loading...

Ileana Ciuculete a murit, răpusă de ciroză, la numai o săptămână de la debutul bolii. Toată lumea a fost șocată, mai ales pentru că apropiații declarau că artista părea bine și sănătoasă.

De unde luat Ileana Ciuculete Boala

Ciroza a debutat pe fondul unei hepatite C, boală de care artista a aflat abia foarte târziu. A evoluat rapid, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru ea.

Loading...

Îngrijorător este că această afecțiune, și anume hepatita C, poate să îmbolnăvească pe oricine, fiind foarte ușor să te infectezi cu ea. Personalul medical i-a explicat lui Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, că boala poate fi luată până și prin manichiură sau pedichiură, dacă sunt făcute cu ustensilele unei persoane infectate.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex”, declara Cornel Galeș, potrivit evz.ro.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017. Avea 65 de ani.

Loading...