Gravidă în nouă luni, moartă la spital! Liliana ajunsese în stop cardio-respirator

Dramă într-o familie dintr-o localitate din Buzău! Liliana, o femeie în vârstă de 36 de ani, a murit după ce a ajuns la spital în stop cardio-respirator.

Totul a început miercuri dimineață, atunci când Liliana a început să se simtă rău. Familia femeii din Brătilești a sunat la 112, iar o ambulanță a transportat-o pe gravidă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Se pare că Liliana suferise un infarct. La spital, tânăra viitoare mamă era deja în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare, în speranța că o vor salva. Din păcate însă, Liliana a murit. Nici bebelușul ei nu a putut fi salvat, scrie reporterbuzoian.ro.

Acum, din bucuria că familia se va mări, apropiații Lilianei se pregătesc de înmormântare. Aceștia spun că nu știau ca Liliana să aibă probleme de sănătate. Cel mai probabil autopsia va face lumină în acest caz.

Proaspătă mămică, moartă la o lună după ce a născut

Vă reamintim că recent un caz a șocat întreaga țară! Ana Maria, o tânără în vârstă de 19 ani din Brăila, a murit după o lună de când a devenit mamă. Autopsia a arătat că a murit din cauza septicemiei, aparută după ce o bucată din placentă a rămas în uter și a necrozat.

A fost deschisă o anchetă la Spitalul Județean Brăila pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat cu fata și cine este vinovat de moartea ei.