A găsit un prezervativ uzat uriaș în coșul de gunoi și i-a scris iubitei un bilet în care o înjura că îl înșală, dar nu se aștepta la ce i-a răspuns ea

Un tânăr a găsit un prezervativ mare uzat în gunoiul iubitei și a tras imediat concluzia că aceasta îl înșela. Nu a pierdut timp să se mai gândească, a trecut direct la fapte: a scris un bilet fetei care, credea el, îl înșela. Dar nu știa pe atunci că acel prezervativ era chiar al lui, dar totul a degenerat atunci când prietena lui i-a răspuns.

Loading...

Biletul lui era următorul:

,,Am găsit acest prezervativ folosit în gunoi. Decât că este, în mod evident, de mărime mare. Nenorocito. Sunt atât de multe lucruri complet aiurea referitoare la asta. Sper că ăsta care o are atât de mare să îți plătească și chiria”.

Loading...

Acel moment când prietena ta vrea să faci Chlamydia și să mori, iată răspunsul ei:

,,Jake,

Știu ce ai făcut. Cât de proastă mă crezi? Un mic sfat, data viitoare când mai înșeli, vezi să ieși de pe mail.

Aparent cei trei ani pe care i-am petrcut împreună nu au însemnat nimic pentru tine. Sper că te vei putea relaxa la gândul că ți-ai scăzut standardele fiindcă ea e o BOARFĂ. Așa că, baftă cu ea. Sper să faci Chlamydia și să mori.”

Este foarte clar, în acest punct al poveștii că el trebuia să se delogheze de pe mail și că uitase că acel prezervativ era chiar al lui, doar că nu îl folosise cu prietena care fusese alături de el de 3 ani de zile…

La sfârșitul biletului, mai adăugase și un ultim cuvânt de încheiere:

,,Eu nu nu port codițe ca de cal, împletite, idiotule”

În plus, cine poartă astfel de codițe de cal?? Povestea e în mod clar mult prea complicată, dar e savuroasă. Nu știm exact cine a pus toate imaginile pe internet, dar eu, cel puțin, îi mulțumesc acelei persoane, din tot suflețelul.

Loading...