A cerut-o în căsătorie pe iubita lui cu 25 de iPhone-uri X noi-nouțe

Febra iPhone-urilor X nu s-a terminat încă, la câteva zile de la lansare, fanii Apple încă făceau coadă în fața magazilenor pentru a cumpăra măcar unul pentru prețul modic de 1.579 de dolari…

Loading...

În China fanii Apple fac tot felul de lucruri doar pentru a căpăta un astfel de telefon. O femeie și-a vândut virginitatea pentru unul, în timp ce un băiat și-a vândut un rinichi pentru un iPad în urmă cu câțiva ani.

Dar iată că acest bărbat a cumpărat nici mai mult nici mai puțin de 25 de astfel de telefoane, doar pentru a o cere de soție pe aleasa inimii lui. Probabil telefoanele erau acolo pentru suport moral?

Chen și-a cerut iubita în vârstă de 25 de ani, poreclită Lee, într-un mare fel, făcând tot internetul să vuiască despre asta, dar și despre ei doi.
Bărbatul este inginer de calculatoare în China, și, alături de telefoane, a cumpărat și un inel făcut la comandă, toate astea au făcut-o pe Lee să spună un ,,da” sincer. Cine n-ar fi spus?

Deci, până la urmă, ce s-a întâmplat cu toate telefoanele alea?

Chen a fost atât de fericit și recunoscător surorii și prietenilor viitoarei sale soții, încât le-a dat tuturor câte unul.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu doi ani din cauza unui joc creat de Chen, amândoi adorau să îl joace.

g8

g9

g10

Loading...