DACĂ AI UN CÂINE, CITESC ASTA, ÎȚI VA PLACEA

Știai că, pe lângă faptul că îți ține companie, a venit cu o misiune spirituală să te sprijine în cele mai dificile momente din viața ta?

Câinii sunt creaturi care se lasă duși de iubire, afecțiune și grijă. Sunt cinstiți, loiali și extrem de credincioși. Da, sunt animale dar au un fel de a fi care le-a câștigat titlul de ” cel mai bun prieten al omului “. Atunci, puteți crede și voi cățelușii pot fi îngeri care merg printre noi într-o misiune specială pentru omenire.

Câinii sunt terapeuți emoționali, nu ar ezita niciodată să se apropie de tine și să-ți dea o limbă bună și să te însoțească dacă te simți trist sau descurajat. Misiunea lor poate fi dedicată unei singure persoane sau unui întreg colectiv. Mulți câini fac o muncă uimitoare cu o singură persoană sau pot avea impact asupra unui grup întreg de oameni ca o familie. Un câine animal de companie într-o familie devine un prieten nedespărțit, dar există câteva secrete în spatele acelei prietenii.

Ei sunt protectori energetici

Câinii sunt îngeri protectori care vă absorb pe amândoi și locurile în care locuiți vibrațiile dezechilibru. Apoi se curăță cu apă, plante și alte elemente. Ei chiar se sacrifică pentru tine atunci când există energii rele care te pot afecta. Ei știu care este misiunea lor și nu ezită să te protejeze de nimic. Unele decese bruște ale câinilor se datorează acelor energii puternice pe care le absorb.

Un mod bun de a curăța energia rea de la animale este să le oferi multă afecțiune și afecțiune. Mângâierile le redau bucuria.

Ei te aleg pe tine

Dincolo de ceea ce crezi, ei te aleg pe tine și nu pe invers. Chiar și atunci când ai posibilitatea să ” alegi ” dintre mulți cățeluși, cel care te-a ales se va apropia de tine și îți va câștiga încrederea și afecțiunea pentru ca tu să selectezi. Și vei ști că ai ales bine, dar nu tu ai ales.

Sunt purtători de iubire necondiționată

Câinii sunt credincioși. Zilnic ei îți vor arăta umilință și iubire necondiționată. Nu vei simți niciodată că câinele tău te-a uitat pentru că vine mereu să te salute, dă din coada fericirii să te vadă chiar dacă le-a luat doar 5 minute de când au încetat să te vadă.

Îngerii canini pot crea o legătură atât de specială încât și moartea persoanei pe care au iubit-o cel mai mult îi poate deprima până la punctul de a se lăsa să moară pentru că misiunea lor nu mai are un sfârșit în lume, nu mai găsesc sensul vieții. Au fost cazuri ca pierderea prietenului uman sa faca acele animale de companie sa sufere de un ” etern ” asteptati, speranta ca se va intoarce, si daca isi dau seama ca el a plecat pentru totdeauna sunt lasati sa moara sa se intalneasca cu el pe alta Planul conștiinței.

Sunt sensibili la vibrații de toate felurile

Sunt conectați la vibrații foarte înalte și sunt incredibil de sensibili. Sunt capabili să perceapă mult mai mult decât îți imaginezi, sunt radare energice, sunt mereu atenți chiar și când îi vezi cum se odihnesc. Au o sensibilitate auditivă impresionantă, la fel ca mirosul și vederea lor. Ei pot vedea prin dimensiuni și planuri pe care oamenii nu le pot percepe. De aceea devin agitați și neliniștiți înainte de o prezență ciudată.

Ei sunt terapeuții emoționali perfecți

La nivel personal vor avea mereu grijă de proprietarul lor și familia care i-a găzduit. Vezi că totul este mereu în armonie. Când simt tristețe, depresie, inima frântă sau orice sentimente negative, caută modalități de a-ți îmbunătăți starea de spirit. Mișcarea cozii sale emite unde vibraționale care armonizează atmosfera. Sunt semne de iubire.

Câinii sunt cei mai buni prieteni, cei mai buni tovarăși de viață; sunt jucăuși și nevinovați, sunt doar îngeri care merg pe 4 picioare luminându-ți viața.