Cum arată Giuliano Stroe (micul Hercule) în 2018. Imagini rare cu adolescentul

Giuliano Stroe a devenit subiectul unei polemici uriașe în România. Micul Hercule s-a remarcat în anul 2011 la „Poveștiri adevărate” și alte emisiuni de acest tip.

A fost desemnat cel mai puternic băiețel din lume, de aici și numele Hercule. Micul Hercule. În timp ce unii apreciau forma fizică a băiețelului, alții îi acuzau pe părinți, în special pe tatăl său că îl exploatează pentru a scoate bani de pe urma lui ori că i-au distrus copilăria.

De atunci au trecut 6 ani, iar astăzi Giuliano este un adolescent schimbat. Mulți s-au întrebat ce s-a ales de micul Hercule. E bine mersi, însă arată diferit.

Giuliano a lăsat-o mai moale cu antrenamentele, iar mușchii lui s-au cam lăsat. Se pare că tatăl lui Hercule a ascultat criticile venite din partea oamenilor, așa că tânărul oltean nu a mai exagerat cu sportul.

Cu toate acestea, Hercule Stroe vrea să facă o carieră din sport. Se antrenează de la o vreme încoace la un club profesionist de box.

as32

Tatăl lui Giuliano, Iulian, a dat-o pe teme filozofice după ce nu a mai ținut morțiș ca fiul să să se antreneze.

„Salut, Stephen Hawking. De fiecare data, cand nu am nimic de facut, imi place sa ma gandesc la cum s-a format Pamantul. Viziunea mea despre cum au luat nastere Pamantul si celelalte planete este infioratora.

Deci, era o masa mare de roci, ce continea un nucleu, iar nucleul a explodat. Dupa explozie, nucleul a ramas singur, iar restul rocilor care au fost imprastiate, au format alte planete. In jurul nucleului s-a format un brau da roci, dar dupa explozie acesta a fost spart si astfel rocile au inceput sa pluteasca in spatiu.

Dupa mine, viata este posibila doar pe o planeta apropiata de Soare, deci este foarte posibil ca oamenii să fie singuri in Univers. Teoria despre cum s-a format roca care apoi a explodat este un mister.

Este posibil ca, in paralel cu lumea noastra si galaxia noastra, sa existe alte galaxii mai mari, un alt soare, alte planete si forme de viata, dar lucrul asta va fi pentru totdeauna un mister. As fi bucuros, Stephen Hawking, daca vei auzi teoria mea. Multumesc!”, a scris recent tatăl lui Giuliano.