Doctorii spun: bea zeama de varza timp de 7 zile. Care sunt motivele si cum te vei simti mai bine dupa aceea

Zeama de varza are mai multe proprietati medicale importante, intrucat contine electroliti necesari organismului si probiotice esentiale pentru o sanatate de fier.

Iata cateva beneficii pe care le are zeama de varza:

Alina arsurile de stomac.

Vindeca arsurile de pe piele si hidrateaza tesuturile.

Consumata regulat, reduce nivelul de zahar din sange.

Te poate scapa de constipatie.

Te ajuta sa slabesti, actionand ca un detoxifiant natural si regleaza metabolismul.

Te scapa de gastrita

Inainte de a bea un pahar de zeama de varza, trebuie sa o incalzesti putin. Dupa o cura cu zeama de varza de 7 zile vei vedea ca te vei simti mult mai bine. De asemenea, zeama de varza te ajuta sa te simti mai bine dupa o betie.

Zeama de varza acra este foarte buna dupa sarbatori, intrucat te va ajuta sa te simti mai bine si sa slabesti dupa ce ai consumat diferite bucate specifice sarbatorilor.

Moarea de varza (zeama lasata de varza) poate elimina toxinele si poate vitaminiza organismul, intrucat contine o mare parte din vitaminele si antioxidantii din varza proaspata, dar si alte substante bune, precum:enzime, fermenti si saruri minerale.

Iata care sunt 3 cele mai importante beneficii pe care le are zeama de varza:

Te scapa de mahmureala – bea o cana de zeama de varza dupa ce ai petrecut intr-o noapte si vei scapa de durerile de cap si senzatia de voma.

Previne constipatia si usureaza tranzitul intestinal – o cura cu zeama de varza timp de o saptamana te va ajuta sa te simti mai usoara si mai energica. Se bea cate o cana de zeama de varza in fiecare dimineata, timp de o saptamana.

Pansament pentru inima – este buna mai ales pentru cei care au o tensiune scazuta si au nevoie ca circulatia sangelui sa fie in parametrii normali.